Foredrag om

M&A

SUCCESFULD IMPLEMENTERING

Kom hjem med det unikke værktøj, som sikrer en succesfuld M&A implementering hver gang

SUCCESFULD M&A IMPLEMENTERING, DER HOLDER

Langt under halvdelen af fusioner og virksomhedsopkøb opnår de planlagte synergier.

Succesfuld M&A planlægning har mange dimensioner. Ofte har vi primært fokus på de faktuelle juridiske og økonomiske aspekter og knap så meget på den forandringsproces, som M&A indebærer.

Hanne har udviklet modellen The M&A Integration House, som tager højde for forandringsprocessen uden at miste overblikket og synergierne.

M&A er nemlig ikke enten-eller. Der er både en lineær proces, som kan planlægges, og en forandringsproces med mennesker, der ikke kan sættes på formel. Hannes foredrag gør jer klogere på, hvordan de to ting kan spille sammen til gavn for både mennesker, bundlinje og M&A implementering.

EN HEL VÆRKTØJSKASSE PÅ ET PAR TIMER

Verden er forandret, når vi skilles. For I har nu en værktøjskasse med både handleværktøjer og tænkeværktøjer, så I er langt bedre klædt på til at håndtere ikke bare den lineære del af M&A men også en forandringsproces med mennesker, der ikke kan sættes på formel. I får konkrete, hands on redskaber til brug allerede næste morgen, og I får aktiveret refleksioner, som virker langt ud over den næste M&A implementering.

BØGERNE BAG

Foredraget er baseret på Hannes bøger og 20+ års international forandringserfaring

DET SIGER KUNDERNE

profile-pic

Hannes model kan i høj grad hjælpe med at udvikle selvindsigt og forbedre succesprognosen!

Vi har haft Hanne til at holde et 2 timers oplæg for ACMP netværket! Og det var alt for lidt! Hanne sætter hovedet på sømmet i f.t. hvorfor forandringer sjældent lykkes. Når man anvender ’brændende platform’ som ledelsesværktøj, vil man opleve medarbejderne enten ’fryse’, flygte eller knokle sig til en sygemelding. Det er vigtigt, at vi har vores ledelsesværktøjer i orden – og også har høj grad af selvindsigt og lyst og evne til at blive dygtigere ledere. Og dét kan Hanne og hendes model i høj grad hjælpe med at udvikle! Mine varmeste anbefalinger af Hanne!

Pernille Sode President ACMP Denmark
profile-pic

Hanne holdt et inspirerende og relevant oplæg om forandringsledelse!

Hanne holdt et inspirerende og relevant oplæg om forandringsledelse som et vigtig element af vores strategiimplementering og guidede vores ledergruppe gennem praktiske øvelser, hvor vi fik taget de nye redskaber i brug.

Rina Valeur Simonsen Sekretariatschef, SEGES Innovation, Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.
profile-pic

Jeg kan varmt anbefale Hannes bog – den har været en stor inspiration!

Jeg kan varmt anbefale Hannes bog– den har været en stor inspiration i mit arbejde med kvalitetsstyring - og dermed forandringsledelse - i Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Kristian Lei Kaltoft Chefkonsulent ,Teknik og Miljø, Aarhus Kommune
profile-pic

Hanne er en meget populær gæsteforelæser!

Hanne er en meget populær gæsteforelæser på min diplomuddannelse i Forandringskommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Stort engagement, altid velforberedt og med en perfekt kombination af teori og praktiske cases.

Helle Petersen Kommunikationsforsker og -rådgiver, ph.d., MPO
profile-pic

Spændende og godt underbygget og meget inspirerende!

Jeg har "Forandringsledelse uden forandringslede" med på påskeferie ... Jeg er midtvejs og vil blot dele med dig, hvor fantastisk god din bog er. Spændende og godt underbygget! Meget inspirerende.

Anne Mette Frost Procesfacilitator, Organisationsudvikler, New View

JEG ER

Hanne Jessen Krarup

– forfatter, advokat, M Psych

Jeg er 'prakademiker'; praktiker og akademiker på samme tid. Jeg kender begge sider af bordet.

I mere end 20 år har jeg arbejdet med organisatoriske forandringer, både som international M&A-advokat, som ledelsesrådgiver og som bestyrelsesmedlem. Mit speciale er at udvikle og raffinere det absolut vigtigste værktøj i forandringer, lederen.

Det gør jeg ved at pendulere mellem leadership og management.

Min passion for at bygge bro mellem de to yderpunkter i ledelse har med årene udviklet sig til en værktøjskasse. Værktøjskassen endte med tiden som et helt hus, nemlig The M&A Integration House, der er omdrejningspunktet i mine foredrag.

Jeg har skrevet bøger om forandringsledelse, jeg podcaster om succesfuld M&A implementering og underviser på bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Folkeuniversitet og Aarhus Universitet, når jeg ikke bygger broer og holder foredrag og workshops.

Book et foredrag om succesfuld M&A implementering, hvis du også tror på at bygge broer og ikke mindst krydse dem!

HANNES BAGGRUNDSHISTORIE

Hanne er en af de få internationale rådgivere, som oprigtigt anskuer ledelse fra alle tænkelige vinkler – også forandringsledelse, og også når det er svært. Hun har beskæftiget sig med organisatoriske forandringer i mere end 20 år, både som advokat, ledelsesrådgiver og bestyrelsesmedlem.

Som international M&A advokat med speciale i fusioner og virksomhedsopkøb startede Hanne i en managementtænkende verden. Hun er jurist fra Aarhus Universitet, og med en Master i International Corporate Law fra University of London og lidt Strategic Finance fra IMD i Schweiz kunne karrieren være fortsat i det spor.

Men Hanne manglede noget i sit arbejdsliv. Den menneskelige dimension. Lange kontrakter og laminerede strategiplaner var ikke nok til at få forandringsprocesserne i mål.

Så hun tog orlov og brugte to år på at fordybe sig i den menneskelige dimension af forandringer. Det førte bl.a. til en Master i ledelses- og organisationspsykologi og en executive coachuddannelse.

Ud af kombinationen hård jura og blød psykologi voksede den værktøjskasse med både handle- og tænkeværktøjer, som Hanne gerne selv ville have haft, da hun startede som M&A advokat for over 20 år siden.

Den værktøjskasse åbner Hanne op for i sine foredrag, sine bøger og sin podcast.

Når Hanne ikke rådgiver om forandringer, holder hun foredrag og podcaster. Hun underviser også på bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Folkeuniversitetet og er gæsteforelæser på Aarhus Universitet. 

Hanne mener, at lederen er det vigtigste værktøj, hvis vi skal lykkes med de stadig flere og mere komplekse forandringer, som er nødvendige for at gøre vores verden til et bedre sted skridt for skridt.

Hun er gift med Søren, og de bor i et gammelt skrummel af et hus i Aarhus sammen med deres to teenagere. I sin fritid elsker Hanne at omgive sig med gode mennesker, TRX og bobler i glasset. Men hun har også brug for at gå i hi for at lade op og fordøje indtryk.

SÅDAN BOOKER DU ET FOREDRAG

KONTAKTINFORMATIONER

SKRIV

Skriv til mig og lad mig høre din udfordring og hvad jeg kan hjælpe med.

hanne@jessenconsult.dk

RING

Ring til mig. Hvis jeg ikke tager telefonen, lægger du en besked, og jeg ringer hurtigt tilbage.

42 95 80 10

PRESSEFOTOS

Kontakt

0 of 350

Hanne@jessenconsult.dk

+45 42 95 80 10

>